رسته‌ها
آموزش زبان ترکی
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 419 رای
نویسنده:
امتیاز دهید
5 / 4.4
با 419 رای
ویژگی های زبان ترکی و مقایسه کوتاه بین ترکی و فارسی

51 صفحه
بیشتر
اطلاعات نسخه الکترونیکی
تعداد صفحات:
51
فرمت:
PDF
آپلود شده توسط:
diba j0on
diba j0on
1388/03/14
برای درج دیدگاه لطفاً به حساب کاربری خود وارد شوید.

دیدگاه‌های کتاب الکترونیکی آموزش زبان ترکی

تعداد دیدگاه‌ها:
23
یکی دو برگ از آن را خواندم، دیدم نویسنده رفته است واژگان از دیگر زبان‌های ترکی آورده است و برآن است که در پارسی نمی‌باشد تا برتری زبان ترکمن‌ها را نشان دهد! تنها همین را بسنده است که بگویم در زبان ترکی استانبولی که واژگانی با ریشه‌ی تازی و پارسی در آن کمتر از ترکی آذربایجانی هست، واژه‌ی "فرهنگ" نمی‌باشد، زبان ترکی استانبولی Kültür را از فرانسوی برایش وام‌ گرفت که با Culture انگلیسی هم‌ریشه است. اکنون همین‌ها برای ما داو یا ادعای فرهنگ دارند! تازه بیچاره‌ها زمانی هم که خواستند برای وامواژگان بسیاری که به زبانشان رفته بود، واژه بسازند ناتوان بودند! برای نمونه چون اویغورها چندی در میان ترکان یکی تمدنی درخشان (در سنجش با دیگر ترکان) درست کردند، ترک‌زبانان ترکیه‌ واژه‌ی uygarlık را برابر واژه "مدنیت" (Civilization) نهادند، با این روی در زبان پارسی تاکنون سه واژه‌ی شهرگانی، شهری‌گری با شهرنشینی برای جایگزینی با "تمدن" پیشنهاد شده است. این نوشته هم از جرگه‌ی نوشتارهای ایران‌ستیزانه‌ی پان‌تووورکانه است! همچنین کمال‌ پاشا، یکی از نویسندگان عثمانی، نوشته‌ای به نام "برتری زبان پارسی بر زبانهای دیگر بجز عربی" دارد.
çox güzəı
من سئویرم آذربایجان ائلینی
اویره نیریم اونون شیرین دیلینی
بو دیل اجدادیمین حیات سسی دیر
اودلار یوردوموزون اود نفسی دیر
دکتر جواد هیئت دیروز 21 مرداد در 89 سالگی وفات نمودند. خداوند رحمتشان کند.
پدر ایشان علی هیئت از روحانیون و حقوقدانان مشهور زمانه اش بود.جواد هیئت در سال 1304 در تبریز به دنیا آمده و تحصیلاتشان در رشته پزشکی در ترکیه و فرانسه بود و نزدیک به پنجاه سال در پیشه ی جراحی خدمت نموده اند. از جمله کارهای ایشان عمل باز قلب برای اولین بار در ایران بود.ایشان علاوه بر پیشه ی پزشکی،به زبان و ادبیات ترکی علاقه بسیار داشت و خود چند کتاب و بسیاری مقاله در همین زمینه به فارسی و ترکی نوشته اند که معروفترین آنها،کتاب "سیری در تاریخ زبان و لهجه های ترکی" بود که به همسر فارسی زبان خود تقدیم نموده اند.از دیگر فعالیتهای فرهنگی ایشان میتوان به نشر مجله ای در زمینه ادبیات ترکی به نام "وارلیق" اشاره نمود که از سال 58 به صورت فصل نامه تا کنون چاپ شده است و گنجینه ای ارزشمند از آثار ادب ترکی است.
روحش شاد.
کارِ زبانِ ترکی دیگه ساخته ست!! :baaa:
اینجوری دیگه به اندازهء کافی کتاب واسه یاد گرفتنِ ترکی دارم
یاشا تورک:x
ممنون واقا لطف کردید لطفا کتابهای بیشتر درمورد زبان و مردم تورک اپ کنید:x
چخ ممنـــــــــــــــــــــــــــــــــون:D
اگه یه دلاوری پیدا میشد و نسخه موبایل و نسخه صوتی اینو آماده میکرد.... خیلی کمک بزرگی به دوستداران آموزش زبان ترکی کرده بود!!!
خدایا! برسون یه همت!...
مـــــــــــــــــــــــــرسی من دنباله خودآموز ترکی بودم:-*
نوع ترکیش مشخصه آذری ترکمنی و استامبولی کدوم یکیش
آموزش زبان ترکی
عضو نیستید؟
ثبت نام در کتابناک